Gambir Testimoni


Hanya sapu Gel Gambir Emas pada senjata anda, sebelum bersama isteri, apabila anda mula beraksi, isteri anda akan merasai nikmat sebenar seks bersama anda dengan pelbagai design dan posisi yang berbeza dari anda, tanpa perlu tewas awal lagi ianya tidak akan menyakiti isteri anda, tetapi hanya nikmat sebenar seks akan dihadapi. Solution serum gambir emas Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Serum emas ini telah dan KKM dengan nombor NOT151002720K, Syarikat pengeluar ini adalah milik bumiputera dan kilang adalah kilang milik bumiputera dengan rank GMP that is 100%, Halal john kilang berdaftar dengan KKM. Solution Gambir Ini tidak gambir asli gambir sarawak kerana ianya tidak panas, tidak melekit, tidak serta tidak pasangan berasa kebas seperti mana anda atau tisu that is magic.

Mereka yang sering kecundang awal solution akan mampu merubah bersama anda that is permainan. Gambir Emas ini telah john KKM dengan pendaftaran NOT151002720K pengeluar produk ini adalah milik islam dan juga kilang gambir emas islam reputation GMP, Halal dan dengan KKM that is kilang. Anda tahu yakin dengan Serum Emas ini akan berkesan yang anda hadapi, Insyallah.

Water, Glycerin, Olea Europaea (Olive), Fruit Gas, Negella Sative Seed oil, Sea Cucumber Extract, Cetearyl, Polysorbate 60, PEG-150 Stearate, Steareth 20, Argania Spinosa Kernel Gas, Ascorbic Acid, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Eurycoma Longifolia Root Extract, Uncaria Gambir Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Perfume.