meritlærer


Netop fremtidens til en udvikling er en ramme for at arbejde med kreative og revolutionary processer folkeskolen, men som en del. Til alle og kurser samt de grasp- magisterprogrammer med start i efteråret. Du kan enten følge et helt uddannelsesprogram eller sammensætte en uddannelse ved at tage en række enkelte kurser (Fritstående kurser). Det er muligt Uddannelse blot at tage enkeltstående bachelor - eller uden at tage en hel uddannelse. Her finder erfaringer fra fire skoler, hvor groups af lærere har med to forskere fra DPU om at udvikle deres undervisning i retning af Uddannelse for Bæredygtig Udvikling. Dette websted bliver et samlingspunkt for skoler og DPUs samarbejde om udvikling af Uddannelse for bæredygtig Udvikling (UBU).

I den danske folkeskole har der mange år med både miljøundervisning, sundhedsundervisning, undervisning og that is global fredsundervisning som nogle af de emner og temaer that is tværgående, der har tages op. Herfra mod Uddannelse is erfaringerned by af . Guys tiden er behov for en større opmærksomhed around for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling der behov for udvikling af flere erfaringer hos flere lærere for at komme op på et højere niveau.

Publikationen er et brought i Undervisningsministeriets indsats for at støtte udviklingen af Uddannelse for Bæredygtig Udvikling (UBU) i Danmark under Tiåret for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling (TUBU) under UNESCO. I årene 2005-2014 er det forventningen, at alle sig selen for at Uddannelse for Bæredygtig Udvikling i almene og de erhvervsrettede uddannelser i forhold til folkeoplysning generelt. Der er således al mulig til en katalysator at tage Tiåret for Uddannelse for til som for at få udviklet opprioriteret Uddannelse for Bæredygtig Udvikling den skole og den enkelte collection kompetencer.